Over mij…

 

Mijn naam is Saskia Valk (1979).
Samen met zoonlief Stijn (2010) woon ik in Groningen en ben ik naast een trotse moeder, zelfstandig ondernemer, lichaamsgericht hulpverlener, Yogatherapeut, levensgenieter en pionier. Mijn wortels liggen in Zeeland, ben afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch hulpverlener in Utrecht en ben werkzaam in de provincie Drenthe en Groningen. 

 

In de afgelopen 20 jaar heb mijn werkervaring opgedaan in de jeugdzorg, gehandicaptenzorg en kinder- en jeugdpsychiatrie.  In 2010, toen mijn zoon werd geboren, kwam ik in aanraking met yoga. Beide waren de basis voor een nieuw levensavontuur, zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak.

 

Vanaf daar ben ik verder gaan verdiepen in de filosofie van yoga (o.a. Pantanjali en Iyengar) en volgde ik mijn 500hrs Hatha Yoga opleiding bij NamoNamah en mijn 200hrs bij Sonia Sumar Method (USA).  
Met de combinatie van psychologie, traumaverwerking en yogafilosofie kon ik me verder specialiseerde tot erkent yogatherapeut (C-IAYT). Ik begeleid kinderen en volwassenen op therapeutische basis op zowel fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal en spiritueel vlak. Dit laatste betekent dat we aandacht hebben voor je persoonlijke groei, bewustwording en hoe jij in het leven wilt staan en hoe je dit kunt vormgeven.