Over mij…

Mijn naam is Saskia Valk (1979).
Samen met zoonlief Stijn (2010) woon ik in Groningen en ben ik naast een trotse moeder, zelfstandig ondernemer, lichaamsgericht/ psychosociaal hulpverlener, levensgenieter en pionier. Mijn wortels liggen in Zeeland, heb gestudeerd in Utrecht en woon in het prachtige Groningen. 

In de afgelopen 20 jaar heb ik gewerkt en ervaring opgedaan in de jeugdzorg, gehandicaptenzorg en kinder- en jeugdpsychiatrie.  In 2010, toen mijn zoon werd geboren, kwam ik in aanraking met yoga. Beide waren de basis voor een nieuw levensavontuur, zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak. Vanaf daar ben ik verder gaan verdiepen in yoga filosofie (o.a. Pantanjali en Iyengar), volgde ik zowel Nederlandse als internationale yogaopleidingen, specialiseerde ik tot yogatherapeut (C-IAYT) en lichaamsgericht hulpverlener (SKJ) voor volwassenen en kinderen met (intensieve) zorgvragen. 

 

Door alle opgedane (werk)ervaringen en wijsheden van de afgelopen jaren te verbinden kwam mijn liefde voor yoga en hart voor de zorg bij elkaar met de oprichting van Sadasiva. en raakte geïnspireerd en gefacisineerd door het (Tibetaans) buddhisme.