Over mij…

Mijn naam is Saskia Valk (1979).
Samen met zoonlief Stijn (2010) woon ik in Groningen en ben ik naast een trotse moeder, zelfstandig ondernemer, lichaamsgericht/ psychosociaal hulpverlener, Yogatherapeut, levensgenieter en pionier. Mijn wortels liggen in Zeeland, ben afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch hulpverlener in Utrecht en ben woonachtig in Groningen. 

In de afgelopen 20 jaar heb mijn werkervaring opgedaan in de jeugdzorg, gehandicaptenzorg en kinder- en jeugdpsychiatrie.  In 2010, toen mijn zoon werd geboren, kwam ik in aanraking met yoga. Beide waren de basis voor een nieuw levensavontuur, zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak.

Vanaf daar ben ik verder gaan verdiepen in de filosofie van yoga (o.a. Pantanjali en Iyengar) en volgde ik mijn 500hrs Hatha Yoga opleiding bij NamoNamah en mijn 200hrs bij Sonia Sumar (USA).  De combinatie van psychologie en yogafilosofie maakte dat ik me verder specialiseerde tot yogatherapeut (C-IAYT) om kinderen en volwassenen therapeutisch te begeleiden op zowel fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal en spiritueel vlak. Dit laatste betekent dat we aandacht hebben voor je persoonlijke groei, bewustwording en hoe jij in het leven wilt staan en hoe je dit kunt vormgeven door gebruik te maken van de traditionele wijsheden uit de Yoga Sutras van Patanjali.