Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in D:\appdata\IIS\vhosts\sadasiva.nl\httpdocs\wp-content\themes\Divi\includes\builder\functions.php on line 5917
Saskia Valk | Sadasiva

Over mij…

Mijn naam is Saskia Valk (1979). Samen met zoonlief Stijn (2010) woon ik in Groningen en ben ik naast een trotse moeder, zelfstandig ondernemer, lichaamsgericht/ psychosociaal hulpverlener, levensgenieter en pionier. Mijn wortels liggen in Zeeland maar besloot op mijn 18de te verhuizen naar Utrecht waar ik in 2002 afstudeerde als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. 

In de jaren erna werkte ik o.a. in de jeugdzorg, gehandicaptenzorg en kinder- en jeugdpsychiatrie waar ik veel ervaring en kennis op deed in de zorg, zowel . In 2010, toen ik moeder werd, kwam ik in aanraking met yoga, wat het begin was van een nieuw avontuur, zowel op werk- als op persoonlijk vlak. Ik ging me verdiepen in de yoga filosofie (o.a. Pantanjali, Bhagavat Gita, Iyengar) en raakte geïnspireerd door het (Tibetaans) buddhisme. 

In 2013 ontmoette ik Sonia Sumar, founder van de methode Yoga for the Special Child®. Haar kennis, oneindige wijsheid en gave om het beste in elk kind naar boven te halen raakte me diep en ik werd tot in mijn ziel geraakt toen ik haar zag werken met zorg-intensieve kinderen. Ik specialiseerde me verder als yogatherapeut (C-IAYT) voor volwassenen en kinderen met (intensieve) zorgvragen. Door alle opgedane (werk)ervaringen en wijsheden van de afgelopen jaren te verbinden kwam mijn liefde voor yoga en hart voor de zorg bij elkaar met de oprichting van Sadasiva. 

 

Coördinator Yoga for the Special Child Nederland

Sinds 2015 coördineer ik de trainingen voor Nederland.  
Voor meer informatie over trainingen kan je contact met me opnemen of een kijkje nemen op Yoga for the special child Nederland.