Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in D:\appdata\IIS\vhosts\sadasiva.nl\httpdocs\wp-content\themes\Divi\includes\builder\functions.php on line 5917
Hatha Yoga Sumar® | Sadasiva

Hatha Yoga Sonia Sumar

 

Een van de belangrijkste missies van hatha yoga is om de energie tussen
hoofd en lichaam te balanceren: wanneer deze 2 samenwerken ontstaat er flow en beweging. Energie kan vrij stromen en we voelen ons energiek en peacefull. 
De uitdaging is om dit dagelijks te ervaren.
Sonia Sumar
.

Hatha Yoga Sonia Sumar® volwassenen

We beoefenen traditionele, klassieke yogaoefeningen, inclusief mantra’s, ademhalingsoefeningen (pranayama), oogoefeningen, yogahoudingen (asana’s) en deep-relaxation. 

Individuele Yoga
Niet voor iedereen is een groepsles een optie om te beginnen met yoga. Bijvoorbeeld als je kampt met een (langdurige) blessure, lichamelijke beperking of gezondheidsklachten op fysiek, mentaal of emotioneel vlak. 

In dat geval is een individueel traject een goede optie om te overwegen. Samen met jou kijken we wat je hulpvraag is, waar je mogelijkheden liggen en hoe we samen tot een evenwichtig en gebalanceerde yoga practice kunnen komen. Dit stelt je in staat om na het individuele traject thuis of in reguliere lessen te continueren. Zo kan je ervoor zorgen dat yoga een preventief en ontspannend karakter kan krijgen, ter bevordering van je gezondheid, welzijn en geluk.

Hatha Yoga Sonia Sumar® kinderen

We beoefenen traditionele, klassieke yogaoefeningen, inclusief mantra’s, ademhalingsoefeningen (pranayama), oogoefeningen, yogahoudingen (asana’s) en deep-relaxation. 

Individuele Yoga voor kinderen
Niet voor elk kind is een groepsles een optie. Bijvoorbeeld als je kampt met onzekerheid of faalangst, gezondheidsklachten, leerproblematiek, hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid. 

In dat geval is een individueel traject een goede optie om te overwegen. Samen met jou kijken we wat je hulpvraag is, waar je mogelijkheden liggen en hoe we samen tot een evenwichtig en gebalanceerde yoga practice kunnen komen.  Zo kan je ervoor zorgen dat yoga een preventief en ontspannend karakter kan krijgen, ter bevordering van je gezondheid, welzijn en geluk.

 

Lesrooster            

Maandag 09:00-10:30 uur   LIVESTREAM ZOOM
Easy flow class                                

Dinsdag 20:00-21:30 uur  LIVESTREAM ZOOM
Intermediate class                                

Donderdag 09:00-10:30 uur  LIVESTREAM ZOOM
Intermediate class (English) 

 

Lesrooster                           

YOGA VOOR TIENERS ONLINE : TBA

Ivm COVID maatregelen en de kleine yogaruimte worden er op dit moment geen live groepslessen yoga voor kinderen aangeboden. 

Tarieven

Losse les                             €  15,-
10 weken 1x per week    €100,-      
 
10 weken 2x per week    €150,-  

Individuele les 60 min.    € 60,- 

 

[]
1 Step 1
voornaam
achternaam
Telefoon
aanvullende informatiemore details
0 /
Previous
Next
powered by FormCraft