Hatha Yoga Sonia Sumar

 

Een van de belangrijkste missies van hatha yoga is om de energie tussen
hoofd en lichaam te balanceren: wanneer deze 2 samenwerken ontstaat er flow en beweging. Energie kan vrij stromen en we voelen ons energiek en peacefull. 
De uitdaging is om dit dagelijks te ervaren.
Sonia Sumar
.

Hatha Yoga Sonia Sumar® volwassenen

We beoefenen traditionele, klassieke yogaoefeningen, inclusief mantra’s, ademhalingsoefeningen (pranayama), oogoefeningen, yogahoudingen (asana’s) en deep-relaxation. 

Individuele Yoga
Niet voor iedereen is een groepsles een optie om te beginnen met yoga. Bijvoorbeeld als je kampt met een (langdurige) blessure, lichamelijke beperking of gezondheidsklachten op fysiek, mentaal of emotioneel vlak. 

In dat geval is een individueel traject een goede optie om te overwegen. Samen met jou kijken we wat je hulpvraag is, waar je mogelijkheden liggen en hoe we samen tot een evenwichtig en gebalanceerde yoga practice kunnen komen. Dit stelt je in staat om na het individuele traject thuis of in reguliere lessen te continueren. Zo kan je ervoor zorgen dat yoga een preventief en ontspannend karakter kan krijgen, ter bevordering van je gezondheid, welzijn en geluk. 

Hatha Yoga Sonia Sumar® kinderen

 We beoefenen traditionele, klassieke yogaoefeningen, inclusief mantra’s, ademhalingsoefeningen (pranayama), oogoefeningen, yogahoudingen (asana’s) en deep-relaxation.

Familie Yoga
Elke eerste zondag van de maand is er een familie yoga workshop waarbij kinderen vanaf 6 jaar en ouder(s) samen yoga kunnen beoefenen bij 
Kazemi Taekwondo Academie, 
Radiumstraat 150 te Groningen.


Meer informatie?

[]
1 Step 1
voornaam
achternaam
Telefoon
aanvullende informatiemore details
0 /
Previous
Next
powered by FormCraft

Lesrooster    (met ingang van 16 augustus 2020)             

maandag
09:00-10:30 uur hatha class (beginners/ trauma informed)

Dinsdag 
20:00-21:30 uur Intermediate class (English) ZOOM/ONLINE 

Lesrooster                           

zondag (1ste van de maand) TBA
10:30 uur
Familie Yoga