Hatha Yoga voor volwassenen

 

Een van de belangrijkste missies van hatha yoga is om de energie tussen hoofd en lichaam te balanceren: wanneer deze 2 samenwerken ontstaat er flow en beweging, energie kan stromen en we voelen ons energiek en peacefull. De uitdaging is om dit dagelijks te ervaren.

Maandag Voor wie Locatie
09:30-10:30 therapeutisch v. Swietenlaan 1
Dinsdag
19:00-20:00 all levels Rivierenhof 12

 

Hatha Yoga Sumar-method
Vanuit de traditionele hatha yoga, ontwikkel je stapgewijs de zonnegroet, (gevorderde) lichaamshoudingen en ademhalings- en ontspanningstechnieken.

De lichaamshoudingen, ook wel asanas genoemd, zorgen ervoor dat we de werwelkolom in alle mogelijke manieren bewegen, dat spieren worden versterkt en balans wordt vergroot.

We eindigen de asana reeks met de yoga nidra. Dit zorgt voor diepe ontspanning van het hele lichaam zodat het alle voordelen van de sessie kan worden geïntegreerd en ervaren. Dit biedt de basis voor pranayama beoefening en concentratie/meditatie beoefening waarmee we onze sadhana (yoga beoefening) afsluiten. 

De groep heeft een maximale grootte van 10 deelnemers waarin persoonlijke aandacht en coaching voor iedereen gewaarborgd kan blijven.

Ook is het mogelijk om individueel yoga (therapie) te volgen, waarbij de nadruk ligt op herstellen van zelf helend vermogen en herstel van lichaam en geest. Dit kan bij verschillende zorgverzekeraars vergoed worden middels aanvullende verzekering, alternatieve geneeswijze.

Tarieven

De minimale lidmaatschapsduur is 3 maanden. Hierna is het lidmaatschap per maand opzegbaar, met inachtneming van een maand opzegtermijn.

Losse les                                     €   15,-
Abonnement per maand          €   45,-

Op nationale feestdagen komen de lessen te vervallen en in de vakanties geldt een aangepast lesrooster.

Individuele yoga:  1-1 begeleiding
Individuele/therapeutische yoga kan in veel gevallen (deels) vergoed worden door de zorgverzekering middels de aanvullend verzekering, onder alternatieve geneeswijze.
Ik ben geregistreerd natuurgeneeskundig therapeut bij B.A.T.C. onder registratienummer: BR-02811.

Voor meer info over de mogelijkheid tot vergoeding neem gerust contact met me op en samen gaan we kijken wat mogelijk is.