Hatha Yoga voor volwassenen

 

Een van de belangrijkste missies van hatha yoga is om de energie tussen hoofd en lichaam te balanceren: wanneer deze 2 samenwerken ontstaat er flow en beweging, energie kan stromen en we voelen ons energiek en peacefull. De uitdaging is om dit dagelijks te ervaren. Sonia Sumar.

Vanuit de traditionele hatha yoga, ontwikkel je stapgewijs de zonnegroet, (gevorderde) lichaamshoudingen en ademhalings- en ontspanningstechnieken.

De lichaamshoudingen, ook wel asanas genoemd, zorgen ervoor dat we de werwelkolom in alle mogelijke manieren bewegen, dat spieren worden versterkt en balans wordt vergroot.

We eindigen de asana reeks met de yoga nidra. Dit zorgt voor diepe ontspanning van het hele lichaam zodat het alle voordelen van de sessie kan worden geïntegreerd en ervaren. Dit biedt de basis voor pranayama beoefening en concentratie/meditatie beoefening waarmee we onze sadhana (yoga beoefening) afsluiten. 

 

 

 

Lesrooster

 
Maandag 09:30-10:30 uur
Hatha voor beginners/ trauma informed

Tarieven

Losse les                                     €    20,-
Abonnement per maand          €   50,-

De minimale lidmaatschapsduur is 3 maanden. Hierna is het lidmaatschap per maand opzegbaar, met inachtneming van een maand opzegtermijn.

De groepen hebben een maximale grootte van 6 deelnemers. Hierdoor is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en kan begeleiding en veiligheid voor iedereen gewaarborgd blijven. De maandagochtendles is zeer geschikt voor nieuwe deelnemers, deelnemers met blessures of deelnemers met gezondheidsklachten. 

Contactformulier

3 + 12 =